Sayı : 41.A.00/

Konu : 2019 Yılı E-imza yenileme ve satın alma süreçleri

BÖLGE ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bilindiği üzere, Birliğimiz ve E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. arasında imzalanan Elektronik İmza Hizmetleri Kurumsal İş Birliği Sözleşmesi çerçevesinde, Eczacı Odalarımız tarafından Birliğimize iletilen talepler doğrultusunda, 3 yıllık nitelikli elektronik sertifika +Akıllı Çubuk'tan oluşan e-imza paketleri toplu olarak temin edilerek, eczacılarımıza ulaştırılmak üzere Eczacı Odalarımıza gönderilmektedir. E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ile yürütülen görüşme süreci sonunda, başvuru tarihi esas alınmak üzere, e imza paketlerinde 01 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere fiyat güncellemesi gerçekleştirilecektir. Buna göre, Bölge Eczacı Odalarımız tarafından 01.08.2019 tarihinden itibaren yapılacak başvurularda geçerli olacak fiyatlar aşağıdaki şekildedir:

• Sahip oldukları akıllı çubuk üzerinde e-imzasını aynı şifre ile 3 yıl daha kullanmaya devam edecek eczacılarımız için e-imza yenileme bedeli 110 TL (KDV Dahil),

• Yeni e-imza paketi temin etmek isteyen eczacılarımız için satın alım bedeli 120 TL (KDV Dahil) Bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

Ecz.Arman ÜNEY