Odamız web sayfasında SGK Soru-Cevap bölümü aktif olarak kullanılmaya başlanmıştır.

SUT komisyonumuz, önceki yıllarda itiraz inceleme komisyonunda görüşülmüş olan bir çok soruyu cevaplarıyla birlikte sisteme yüklemiştir.

Kullanıcı girişi yapılarak ulaşılabilecek ekrana girilecek sorular en geç 24 saat içerisinde komisyonumuz tarafından cevaplanacaktır.

Not :1

Yedi ilimizin reçeteleri Erzurum, Erzincan, Trabzon ve Malatya SGK olmak üzere 4 ayrı birim tarafından incelendiği için bölgesel görüş farklılıkları olabilmektedir. Bu sebeple komisyonumuzun görüşü nihai sonuç olmayıp, takdir Eczacının kendisindedir.

Not: 2

Daha önce kullanıcı girişi yapmamış eczacIlarımız kullanıcı adı olarak T.C. kimlik numraları, şifre olarak da T.C. kimlik numralarının ilk beş rakamı ile giriş yapıp yeni şifre oluşturacaklardır.