SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KESİNTİ İTİRAZ DİLEKÇELERİ HAKKINDA

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU YETKİLİLERİNDEN VE MESLEKTAŞLARIMIZDAN TARAFIMIZA YAPILAN GERİ DÖNÜŞLER SONUCU ;

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU TARAFINDAN REÇETELERDE YAPILAN KESİNTİLER İÇİN , İLGİLİ REÇETELERİN İTİRAZ İNCELEME KOMİSYONUNDA YENİDEN İNCELENMESİ İÇİN YAPILAN İTİRAZLARDA MUTLAKA GEREKÇE BELİRTİLMESİ GEREKTİĞİ , AKSİ TAKDİRDE İTİRAZLARIN DEĞERLENDİRİLMEYE ALINMAYACAĞI VE BU DURUMUN MAĞDURİYETLERE NEDEN OLACAĞI İLETİLMİŞTİR .

BU NEDENLE MAĞDURİYET YAŞANMAMASI İÇİN , KESİNTİ İTİRAZ DİLEKÇELERİNDE MUTLAKA İTİRAZ GEREKÇESİNİN BELİRTİLMESİ GEREKMEKTEDİR .

AYRICA , KESİNTİLERİ İÇİN İTİRAZDA BULUNAN MESLEKTAŞLARIMIZIN , KOMİSYON TOPLANMADAN ÖNCE AŞAĞIDA İSİM VE İLETİŞİM BİLGİLERİ BULUNAN ARKADAŞLARIMIZA KESİNTİ KONUSUYLA İLGİLİ BİLGİ VERMELERİ KESİNTİLERİN DÜZELTİLEBİLMESİ BAKIMINDAN ÖNEM ARZETMEKTEDİR .

KESİNTİ İTİRAZ KOMİSYONU TOPLANTISINA MAZERETİ NEDENİYLE KATILAMAYACAK MESLEKTAŞLARIMIZIN , KİMİN ADINA NOTER VEKALETNAMESİ VERECEĞİNİ ODAMIZ GENEL SEKRETERİ ECZ.HALUK YAŞAR İLE İRTİBATA GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR .

KESİNTİ İTİRAZ İNCELEME KOMİSYONU İÇİN İLGİLİ REÇETE HAKKINDA BİLGİ VERİLEBİLECEK ECZACILARIMIZIN LİSTESİ ;

ADI – SOYADI GSM

ECZ.MAHMUT UÇAR 0 532 203 77 11