ÜTS KAYIT İŞLEMLERİ , E-İMZA GÜNCELLEME VE E-İMZA TEMİNİ İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER :

ÜTS KAYIT İŞLEMİ VE E- İMZA GÜNCELLEME / E- İMZA SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AYNI KONU HAKKINDA YAYIMLANAN 02.04.2019 TARİHLİ “ŞEKER ÖLÇÜM ÇUBUKLARI VE İNSÜLİN KALEM İĞNE UÇLARININ ÜTS TEKİL TAKİP SÜREÇLERİ“ DUYURU WEB SAYFAMIZDA YAYINLANLMIŞTIR.

BU DUYURUYA İSTİNADEN MESLEKTAŞLARIMIZIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER AŞAĞIDA AÇIKLANMIŞTIR ;

• DAHA ÖNCEDEN E- İMZA ALIP ÜTS ‘NE KAYDINI OLUŞTURMUŞ OLAN MESLEKTAŞLARIMIZIN , AŞAĞIDA AÇIKLANMIŞ OLAN ÜTS KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN İŞLEM BASAMAKLARINI YENİDEN YAPMASINA GEREK YOKTUR .
  • E-İMZA ALMAMIŞ YA DA E – İMZA ALMIŞ ( e-imza kullanım süresi dolmuş ) AMA ÜTS KAYDI OLUŞTURMAMIŞ OLAN MESLEKTAŞLARIMIZIN İSE , E-İMZASINI GÜNCELLEMESİ YA DA E- İMZA TEMİN ETMESİ GEREKMEKTEDİR .

E- İMZA GÜNCELLEMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ;

DİLEKÇE , KİMLİK FOTOKOPİSİ VE 90 TL ( 3 YILLIK ) ODAMIZA MÜRACAAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR .

E- İMZA TEMİNİ İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ;

E- GÜVEN FİRMASININ İNTERNET SİTESİNDEN, BAŞVURU FORMUNDAN ÇIKTI ALINIP DOLDURULDUKTAN SONRA KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE BERABER 120 TL ( 3 YILLIK ) ODAMIZA MÜRACAAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR .

E- İMZA GÜNCELLEMESİNİ YAPAN YA DA İLK DEFA E- İMZA TEMİN EDEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARAK ÜTS GÜNCELLEMESİ YAPMASI GEREKMEKTEDİR .

ÜTS KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN İŞLEM BASAMAKLARI;

- FAALİYET ALANI - ECZANE
- ECZACI T.C. KİMLİK NO - ECZANE GETİR
- TİTUBB KAYDI VAR MI?
-YOK İSE ‘HAYIR’
-VAR İSE ‘EVET’ - FİRMA TANIMLAYICI NUMARASI - TİTUBB DAN GETİR
-KAYDET

İŞLEM ADIMLARI İZLENEREK ECZANE KAYITLARI GERÇEKLEŞTİRİLEBİLMEKTEDİR.

ERZURUM ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU