Değerli Eczacılarımız Merhaba,

24 Mayıs tarihinde, Türk Eczacıları Birliği ile kapsamlı bir iş birliği sözleşmesi imzaladık.

İmzalanan sözleşme kapsamında,

SGK ödemesi bankamıza gelen ve bankamız POS’ unu aktif kullanan eczacıların Cardif Emeklilik’ te açılacak olan BES hesaplarına Aylık 170 TL Katkı payı ödemesi yapılacaktır.

Ayrıca, eczacıların kredi ihtiyaçlarında kullanmak üzere 60.000 TL ‘ye kadar Eczacılar Birliği yönlendirmesi ve garantörlüğünde Bireysel ihtiyaç veya Taksitli ticari kredi imkanı sağlanacaktır.

Kredi tahsisinde, Türk Eczacılar Birliği’nin internet sitesinde yer alan fiyatlamalar kullanılacaktır.

(https://www.teb.org.tr/news/7784/Yardımlaşma-Sandığı-Kredi-Faizleri-ve-Ecza-Kooperatifi-Destek-Kredisi-Hk)

Anlaşmalı Ecza Depoları ile peşin komisyonlu 9 taksit e kadar mal alımları

• Yapabilme imkanları. ( Diğer Ecza depoları ile de çalışmalar sürmektedir.)
  • Eczacılarımıza özel yüksek limitli ve özel avantajlı kredi kartları
  • Tüm Eczacılarımıza özel bireysel mevduat faiz oranları
  • Eczacılarımıza özel pos oranları
  • Eczacılardan İnternet üzerinden EFT /HAVALE işlemlerinden ücret alınmaması
  • TEB Leasing ile Eczacılara ofis ekipmanları, tıbbı cihaz, jeneratör gibi yurt içi ve yurt dışı ekipman alımlarında ihtiyaç duyulan finansman desteğini sağlanır.
  • İpotekli çalışmalarda ekspertiz ücreti alınmaması
  • Ayrıcalıklı ,anlaşmalı havaalanlarında ücretsiz lounge hizmeti sunan kredi kartı.

Protokol ile ilgili bilgiler Türk Eczacılar Birliği portalında da yer almaktadır.

Tüm detaylar için TEB AŞ Erzurum şubemize bekliyoruz.

İletişim :

Vedat YILDIZ : 0 544 699 57 28